Kursus info & priser

Robert McLean

Robert McLean

2 dages weekend kursus – eller sommerkursus på Møn

Foråret er her inden længe og sommeren venter forude. Der er begrænset mulighed for at deltage i de malekurser, der er sat på programmet indtil videre, så gør det nu, mens der er plads. Vi starter op med et weekend malekursus i maj den 20. & 21. Det afholdes som så ofte i Frederiksværk. Det byder på Morgenmad & lækker frokost samt 2 dages hyggeligt malekursus med al den hjælp og støtte du kan ønske dig. Prisen i år er steget en smule til 1.600kr. Vi har holdt prisen i de sidste snart 20 år, men en lille stigning er nødvendig her i 2023.

Sommerens malekursus er i år på Møn ikke langt fra Møns klint og Liselund slot. En dejlig gård omdannet til kursuscenter og refugium byder på 3 overnatninger fra fredag til søndag og 2 fulde dages malehygge. Der er selvfølgelig mulighed for en pause med besøg på Liselund slot, skulle der være flertal for det samt om vejret tillader det besøg på klinten og Klintholm havn med de dejlige restauranter. Er der klart vejr er det stedet for DARK SKY med stjerner og Mælkevejs beundring – hygge ved bålet med et glas vin eller en stille gåtur i området.

På samtlige kurser gælder det at elever på alle niveauer er velkomne – såvel nybegyndere som den mere trænede maler, da hver især får individuel støtte alt efter niveau.

Der kræves ingen særlige færdigheder for at deltage på malekurserne – kun lysten og viljen til at være med og lære.

Maleartikler skal medbringes.
Akryl / olie farver, pensler og lærred samt klude, palet mv.
Ved bestilling af kurset modtager du info omkring materialer med tips til, hvor de kan fås billigt.
Der males flittigt så regn med at medbringe mindst 2 – 4 større lærreder (min 60×80)

Staffelier kan lånes, men har du dit eget så medbring det gerne.