GOZO INFO

MALEFERIEN til GOZO, Malta 17. – 24. juli 2020

Gozo – Beliggenhed ved Malta

Praktisk om maleferien – 1 uge

Malekurset på 4 dage giver begyndere såvel som mere trænede male-enthusiaster en mulighed for at udbygge deres kreativitet og kunstneriske udfoldelser i en skøn, afslappet atmosfære.
I løbet af kurset vil Robert McLean opmuntre hver enkelt deltager til at male helt sin egen stil i et personligt afpasset tempo.
Personlig opmærksomhed, individuel støtte og et begrænset antal deltagere pr. gruppe garanterer for et succesfuldt male-kursus for hver enkelt deltager:
Malekurset består af: 4 kursus dage. Der vil være rigeligt med pauser undervejs og atmosfæren er som nævnt yderst afslappet, positiv og venlig.
Begyndere såvel som øvede er velkomne.

Mad & drikke: Morgenmad og frokost nyder vi sammen i villaen (vi køber via fælles kasse – som tidligere) Aftensmad finder vi på en af byens små restauranter.

Booking og betaling: Ved bookingen indbetales 2.500 dkk som depositum eller om ønsket hele beløbet.

INKLUDERET: 4 dages male kursus, 7 dages ophold med sengetøj i ønsket værelse

IKKE INKLUDERET: Maleartikler (staffeli, pensler, farver, lærred mv. – skal medbringes i kufferten hjemmefra), Flyrejse t/r til Malta, Transport t/r til Gozo, mad & drikke

Museum: Oldtidsruiner og pragtfulde strande tæt på. 

Kysten og strandene: indenfor 2 km til 2 skønne strande

Yderligere info fås senere. Eller har du spørgsmål kontakt@maleskolen.dk


 7 dages maleferie på den grønne ø Gozo  +  4 ekstra dage på hovedøen Malta i hovedstaden Valletta

For nogle er 7 dage en alt for kort tid, og da vi samtidig må konstatere at Norwegian flyver direkte til Malta til en ganske aldeles billig pris – men dog kun på særlige ugedage, har vi valgt at booke hotelværelse 4 dage efter selve Maleferien på hovedøen Malta således at det passer ind i Norwegians afgange.
Malta og Valletta er historisk fantastisk og byder på en vidunderlige ældgammel hovedstad fuld af skønne bygninger, havn, restauranter, shopping muligheder og meget andet, som vi er mange, der vil elske at opleve.
Det kan selvfølgelig også inspirere til mange vidunderlige værker, når vi når til Gozo.

Du kan booke værelse til de 4 ekstra dage på selve booking siden og se billeder på siden om de 4 ekstra dage.

Spørg os hvis du er interesseret.