AFRIKA

FULDT BOOKET!!

AFRIKA malerejse planlagt 28. Oktober – 18. November 2018 (Udrejse 27. oktober – hjemrejse 18. november – hjemkomst 19. november)

I over 10 år har jeg taget grupper af malere med på malerejser til Afrika.

Vi har bevæget os igennem det meste af Sydafrika, Namibia, Botswana og Zambia og fået fantastiske oplevelser og inspiration til maleoplevelser.

Vi har sejlet på Zambezi, oplevet de mægtige Victoria falls, kørt uendelige gamedrives, sejlet på Okavango deltaet og på den ligeså storslåede Chobe river. Vi har kørt igennem ørkener, kørt i tog igennem hele Sydafrika, boet i klippehuler, i træhuse, i safaritelte, i indfødte Swazihytter, på små flodbåde og på eksotiske jungle øer midt i floderne.

Alt har været anderledes end de almindelige turistrejser fra hotel til hotel. Gigant oplevelser i verdens mest fantastiske kontinent.
Der er endnu mange steder i det sydlige Afrika, der mangler besøg og som vi kommer til at lægge ture til. 2019 bliver målet herfor.

I år i oktober 2018 går turen til Østafrika – til Kenya. Vi rejser gennem landet fra Nairobi og Karen Blixens fram til Amboselli og videre til vores sluttelige mål Shimba Hills nær kysten syd for Mombasa, hvor maleudfoldelserne finder sted til en udsigt, der er fuldstændig betagende. Meld dig til denne tur på bookingsiden eller sæt dig på venteliste u/f og vær sikker på en plads på næste tur i 2019:.

sydafrika@maleskolen.dk

Som altid bliver prisen ganske rimelig.

På Jungleøen i Zambezifloden